Кошница
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Дамски обувки от естествена кожа с лазерна перфорация

18.04.2017г. Новини
Сини дамски обувки с лазерна перфорация
Свежи дамски обувки за пролетта и лятото, изработени от естествена кожа в зелен цвят. Ходилото на обувките е на удобен среден ток, направено е от висококачествен каучук и подплатено със стелката също е от естествена кожа. Дизайнът е женствен, решен с отворени пръсти и пета, подчертан е от красиво деколте и нежно коланче с катарама, което регулира ширината и осигурява точно прилягане по крака.
Визията на тези обувки е в ярки, жизнени тонове вдъжновена от магията на предстоящият сезон. Прецизната лазерна перфорация върху обувките, осигурява циркулация на въздуха, позволява на крака да диша и в комбинация със семплият принт, придава завършеност на модела.


20.04.2017г. Новини
Дамски обувки с анатомично ходило Naturelle Дамски обувки с анатомично ходило Naturelle Анатомични дамски обувки Naturelle с отворена пета, които ще ви подарят ежедневен комфорт и усещане за красота.
16.03.2017г. Новини
Бронзови дамски обувки от естествена кожа Бронзови дамски обувки от естествена кожа Ултра модерни дамски обувки, проектирани да бъдат максимално функционални в ежедневието и лесно да се вписват в стила на градските момичета.
02.05.2017г. Новини
Обувките- интересни факти Обувките- интересни факти Първата дясна обувка е създадена през 1818г. Преди това нямало разлика между обувките за левият и десният крак.
01.12.2016г. Новини
Заповядайте в обновения сайт Obuvkite.Bg! Заповядайте в обновения сайт Obuvkite.Bg!
07.04.2017г. Новини
Летни дамски боти Navvi- България Летни дамски боти Navvi- България Елегантни дамски боти за лятото, изработени от естествена кожа в черен цвят. Ходилото е на стабилен висок ток, подсилено с кожена стелка.
01.05.2017г. Новини
Актуални дамски сандали на платформа Актуални дамски сандали на платформа Кокетни дамски сандали в актуален за сезона цвят, създадени с въображение, внимание към детайла и отлично качество.
28.03.2017г. Новини
Ръчно изработени дамски обувки Loretta Ръчно изработени дамски обувки Loretta Ортопедичните дамски обувки Loretta се изработват ръчно от естествена кожа, стелките също са кожени. Loretta съществува от 1968г.
07.06.2017г. Новини
Ортопедични дамски сандали- Loretta Ортопедични дамски сандали- Loretta Сандалите на Loretta са подчинени на идеята да ви служат дълго време, при ежедневно натоварване с осигурена висока степен на комфорт.
13.09.2017г. Новини
Български дамски боти- Nota Bene Български дамски боти- Nota Bene Български дамски боти, тип кларк, изработени от естествен велур или кожа в завладяващи, наситени цветове, носещи добро настроение.